Wie is André en wat doe ik.

Sinds mijn 24e (1989) ben ik al bezig met het vastleggen van beeld. De video speelde in eerste instantie de boventoon. Vanaf 2010 is de nadruk komen te liggen op fotografie en heden is het alleen nog maar fotografie (met aanvullende video’s). In combinatie met de interesse in de astronomie ga ik voornamelijk op pad als de zon achter de horizon verdwijnt. Natuurlijk neem ik de camera ook overdag mee voor landschapsfotografie en architectuurfotografie.​

Avondfotografie en nachtfotografie hebben beide hun eigen instellingen nodig. Een avondfoto in een stad heeft ook minder nabewerking nodig dan een nachtfoto van de sterrenhemel.
Voor avond- en voor nachtfotografie schrijf ik momenteel een programma om op termijn workshops te gaan geven in deze specialisatie. Hier hoort ook een mooi portfolio bij die vanzelfsprekend groeiende is.

Mocht het je leuk vinden om ook een keer avondfotografie of nachtfotografie te gaan doen, kom dan af en toe eens terug op mijn website om te zien of er workshops beschikbaar zijn.

Hasta pronto, André

Contact met mij